Dušan Kovačević zaradio novu ''Dnevnicu''

Radio je u jednom od najljepših objekata u Crnoj Gori, The Capital Plaza. Okušao se u najrazličitijim poslovima, a svaki odradio sa velikom dozom njegovog prepoznatljivog humora.
86 pregleda 4 komentar(a)
Dušan Kovačević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Dušan Kovačević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 06.04.2016. 08:52h

U osamnaestoj epizodi emisije Dnevnica, koja se emituje večeras u 20 sati na televiziji Vijesti, gost i "radnik“ je glumac i producent, Dušan Kovačević.

U porodicu za koju je radio unio je radost, ohrabrujući osmjeh i neizgovorenu potvrdu da oni kojima pomoć treba nijesu sami. Od djece Kristine Raičević, dobio je podršku i preporuku da "ako može ne umori se puno".

"No, ta svojevrsna dozvola da ne mora raditi puno, Dušana nije oslobodila lične odgovornosti prema preuzetim zadacima. Radio je punom parom... i pod parom... kvasio se... sušio... opet kvasio i sušio...", rekli su nam iz produkcije Fabrika ideja.

Radio je u jednom od najljepših objekata u Crnoj Gori, The Capital Plaza. Okušao se u najrazličitijim poslovima, a svaki odradio sa velikom dozom njegovog prepoznatljivog humora. Od njege u spa centru do održavanja objekta.

Koliku dnevnicu je uspio zaraditi? Koliku vrijednost, sa partnerom emisije Aroma marketima, je uspio odnijeti porodici? Na koji je način je izašao na kraj sa raznolikošću i mnoštvom nepredviđenih situacija? Gledajte večeras u jednoj od najduhovitijih epizoda emisije Dnevnica, u 20 sati, na televiziji Vijesti.

Bonus video: