Saslušan osumnjičeni za udaranje sina advokata Bojića

“Vijestima” je rečeno da će inspektori izuzeti snimke video-nadzora sa ugostiteljskih objekata u Siti kvartu, gdje je dječak udaren
13 komentar(a)
Vladan Bojić, Foto: Luka Zeković
Vladan Bojić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.04.2016. 06:19h

Podgorička policija saslušala je juče Zorana Pajovića (32) zbog sumnje da je u nedjelju fizički napao i udario dječaka B. B. (12) - sina advokata Vladana Bojića.

Prema nezvaničnim saznanjima, u policiji su juče bili supruga i sin advokata koji su prepoznali napadača.

“Vijestima” je rečeno da će inspektori izuzeti snimke video-nadzora sa ugostiteljskih objekata u Siti kvartu, gdje je dječak udaren.

Policajci su, prema istim podacima, postupali u tom slučaju po službenoj dužnosti, s obzirom na to da Bojić nije htio da podnosi krivičnu prijavu.

On je ranije kazao da ne vjeruje da je napad slučajnost.

"Moj sin je udaren dan nakon što sam podnio prijave zbog prisluškivanja. To je bila klasična namještaljka. Poslije svega što mi se događa u posljednje vrijeme - slučajni nalaz u prisluškivanju, kvarenje i trostruke zamjene telefona u vrijeme kad sam prisluškivan, krivični progon, nestanak punomoćja iz spisa, najneljudskiji napad na mog sina samo dan nakon što sam podnio krivične prijave - sve su to slučajnosti u koje ne vjerujem da su slučajnosti”, kazao je Bojić.

Advokat je tada rekao i da nije postojao razlog da bilo ko udari njegovog sina, koji je po prirodi miran dječak.

Bonus video: