Bankari negiraju da su ukrali 250.000 eura

Snežana Drašković je da su optuženi Dalibor Krivokapić i Jelena Janković uz njenu saglasnost primljeni na posao i da se veoma razočarala kada je vidjela nihove izjave iz istrage protiv nje
172 pregleda 0 komentar(a)
sef, Foto: Shutterstock
sef, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2016. 21:15h

Nekadašnja službenica Komercijalne banke u Kotoru Snežana Drašković negirala je da je sa kolegama prisvojila više od 250.000 eura, podizanjem novca sa računa klijenata banke.

"Ne znam gdje su pare i vjerujte da i ja jedva čekam da to saznam. Ovo je pogodilo cijelu moju porodicu. Nikada nijesmo imali problema sa zakonom. Poslije ovoga pokušala sam da izvršim samoubistvo. Poslije dva dana ljekari su me spasili i od tad sam pod terapijom“, kazala je ona u podgoričkom Višem sudu.

Rekla je da su optuženi Dalibor Krivokapić i Jelena Janković uz njenu saglasnost primljeni na posao i da se veoma razočarala kada je vidjela nihove izjave iz istrage protiv nje.

Za većinu parafa na spornim nalozima za isplatu, kazala je da nisu njeni.

I Krivokapić je rekao da nije kriv i konstatovao da mu nijednog trenutka nije palo na pamet da prevari banku i klijente. Tvrdi da nije prisvojio ni cent za sebe, niti je novac uzeo.

Objasnio je da je od novembra 2006. radio kao blagajnik, a od avgusta 2009. kao likvidator i isplaćivao je klijente, čiji je rad kontrolisala Snežana Drašković.

"Nikoga nikada nisam oštetila, niti sam bilo kome nanijela štetu”, kazala je Jelena Janković i negirala krivicu.

Bonus video: