Karate reprezentacija Crne Gore sjutra na "Zlatnom pojasu"

88 pregleda 0 komentar(a)
Karate reprezentacija, Foto: KSCG
Karate reprezentacija, Foto: KSCG
Ažurirano: 01.04.2016. 09:01h

Seniorska karate reprezentacija danas je otputovala za Čačak, gdje će u subotu nastupiti na međunarodnom turniru “Zlatni pojas”.

Za našu reprezentaciju u muškim borbama će nastupiti Arsenije Tadić (-60kg), Miloš Bulatović (-60 kg), Vladimir Jović (-67kg), Nemanja Brešanac (-75kg), Nikola Malović (-75kg), Ljubiša Mihajlović (-84kg), Vuk Popović (-84kg), Danilo Lučić (+84kg), Almir Cecunjanin (+84kg) i Vuk Šuković (+84kg).

Žensku selekciju u borbama čine Anja Jović(-55kg), Ana Drašković (-55kg), Marina Raković (-68kg) i Dragana Konjević (+68kg).

U katama će se takmičiti Biserka Radulović, Mijat Vojvodić, Srđan Vuković i Boris Zečević.

Osim selektora Slavenko Bajića (seniori - borbe), Žarka Rakovića (seniorke borbe) i Jugoslava Bukilića (selektor - kate), kako je saopšteno zi KSCG, u pratnji reprezentativaca su i predsjednik KSCG Dragan Šakotić, Vojin Dulović, predsjednik tehničkog komiteta, Dragoljub Fatić, direktor reprezentacije i sportski direktor, te sudije Nikola Glušac.

"Za seniorsku karate reprezentaciju Crne Gore posebno je važno to što će na ovom turniru učestvovati najbolji seniori i seniorke Balkana i samim tim naši reprezentativci će biti u prilici da imaju dosta mečeva koji su im izuzetno potrebni kako bi se što bolje pripremili za predstojeće Evropsko prvenstvo u maju u Francuskoj, kao i za Svjetsko prvenstvo koje se održava u oktobru u Austriji", navodi se u saopštenju Karate saveza Crne Gore.

Bonus video: