Uvrijeđen što ga zove reketašem

Medigović je tužio Popovića i traži 6.000 eura za duševne bolove, zbog teksta “Medigović je htio da nas reketira” iz 2014
149 pregleda 2 komentar(a)
Milenko Medigović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Milenko Medigović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.04.2016. 08:41h

Direktor budvanskog Vodovoda Milenko Medigović tvrdi da je od šefa kompanije Fab lajv Jovana Popovića samo tražio da im plati dug, kako bi “Tre kane” priključili na vodu.

Popović tvrdi da su dugovanja prema Vodovodu bila izmirena, ali da su se iz tog preduzeća naknadno sjetili da treba da se plati i za ugradnju već instaliranih vodomjera.

Medigović je tužio Popovića i traži 6.000 eura za duševne bolove, zbog teksta “Medigović je htio da nas reketira” iz 2014.

Medigović je juče rekao da su ga izjave da je “reketaš, nesposoban i saboter” povrijedile i uznemirile njegovu porodicu i prijatelje.

“Na sastanku sam tražio da se izmiri faktura prema preduzeću, kako bi se objekat legalno priključio na Vodovod”, naveo je on.

Popović je tvrdio da su iz Vodovoda više od dvije godine odugovlačili da ih priključe, iako su redovno izmirivali sve obaveze...

Nakon toga, kako kaže, Medigović je na sastanku tražio da plati da ljudi iz Vodovoda ugrade vodomjere, jer je tako propisano uredbom.

“Vodomjeri su već bili ugrađeni, nisam htio dva puta da plaćam ugradnju. Nijedna opština u Crnoj Gori nema takvu uredbu. Rekao sam mu da je njegov problem što je račun vodovoda blokiran i da neću da platim nešto što nije ni urađeno”, istakao je Popović.