Spriječeno unošenje telefona, tableta i rutera u ZIKS

Danilovgradski inspektori uhapsili su D.Š., B.Đ. i V.M. koje su zatekli nadomak ZIKS-a, a potom je počela pretraga terena
68 pregleda 5 komentar(a)
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.03.2016. 13:12h

Službenici spuškog zatvora i danilovgradske polcije spriječili su unošenje mobilnih telefona, tableta i rutera u Kazneno popravni dom. To je "Vijestima" saopšteno iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Prema tim informacijama spuški čuvari sinoć oko 22 sata primjetili su tri nepoznate osobe da prilaze ogradi Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, nakon čega su pozvali policiju.

Danilovgradski inspektori uhapsili su D.Š., B.Đ. i V.M. koje su zatekli nadomak ZIKS-a, a potom je počela pretraga terena.

"Pronađena je transportna vojna torba u kojoj su bili dva telefona "samsung", dva "HTC" telefona, tablet marke "ODYS", Wirless ruter, dva para slušalica za mobilni telefon. Na ovaj način, u saradnji sa službenicima OB Danilovgrad, spriječen je unos nedozvoljenih stvari i predmeta u Zavod za izvršenje krivinčih sankcija", kazali su iz ZIKS-a.

Poručili su da će nadležne službe ZIKS-a preduzimati sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi suzbili i presjekli, posjedovanje i lanac unošenja, nedozvoljenih stvari i predmeta u Zavod.

Bonus video: