Banka hrane slavi 6. rođendan

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG
85 pregleda 0 komentar(a)
Banka hrane, Foto: Banka hrane
Banka hrane, Foto: Banka hrane
Ažurirano: 29.03.2016. 12:41h

U srijedu, 30. marta u okviru rubrike "Savjeti ljekara" na pitanja gledalaca odgovaraće dr Vladimir Prlja, spec. otorinolaringolog. Tema rubrike je nagluvost.

Banka Hrane Crne Gore, 30. marta navršava 6 godina postojanja. Kao prva NVO U Crnoj Gori koja se bavi problemima siromaštva, gladi i bacanja viškova hrane imali su, skoro svakodnevno, priliku da se suočavaju sa teškim ljudskim sudbinama i da se neposredno upoznaju sa pravim licem ovih strukturnih problema našeg društva. Marina Medojević iz Banke hrane, gošća jutarnjeg programa.

„Dani gitare u Podgorici”, prvi međunarodni festival instrumenta na šest žica, biće održan 29. i 30. marta. Festival je koncipiran u tri segmenta: koncertni program, predavanja i majstorske radionice. Koncertni program održaće se u sali Narodne biblioteke „Radosav Ljumović”. U Bojama jutra pogledajte kako je bilo na otvaranju festivala.

Jedno od obilježja stvaralačkog angažmana Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“ biće kako proteklih, tako i u aprilu, promocija različitih umjetničko - scenskih formi.

Premijera predstave “Daleko u nama” NVO “Zrcalo” biće organizovana u srijedu, 30. marta u sali DODEST, sa početkom u 20 sati. Detaljnije u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Igor Milošević, direktor ADP-a Zid.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: