ŽENU POKUŠALI DA PREGAZE KOMBIJEM

Hamburg: Sukob porodica iz Crne Gore i Srbije, "sijevale" šipka i sjekira

Stariji od dvojice Srba istrčao je napolje iz svog kombija i silom pokušao da otvori suvozačka vrata crvenog kombija. Kada mu to nije pošlo za rukom, metalnom šipkom je razbio prozor, povrijedivši pritom muškarca (47), piše "Blic"
0 komentar(a)
Njemačka policija, Foto: Shutterstock
Njemačka policija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.03.2016. 06:48h

Svađa u saobraćaju između srpske i crnogorske porodice u Hamburgu prošlog četvrtka kulminirala je hapšenjem dvojice muškaraca, a tri osobe su povrijeđene, piše "Blic".

Kako pišu njemački mediji, do bizarnog sukoba u kvartu Roterbaum, u lučkom dijelu Hamburga, došlo je u popodnevnim satima, nešto poslije 18 časova.

Dvojica uhapšenih Srba vozili su srebrni „folksvagen” kombi, dok se na putu tik iza njih kretao crveni kombi u kome se nalazio bračni par i njihova kćerka (18) iz Crne Gore.

Iz zasad neobjašnjenih razloga, dva automobila su se zaustavila nasred druma. Stariji od dvojice Srba istrčao je napolje iz svog kombija i silom pokušao da otvori suvozačka vrata crvenog kombija. Kada mu to nije pošlo za rukom, metalnom šipkom je razbio prozor, povrijedivši pritom muškarca (47), piše "Blic".

Nakon toga, nasilnik je prišao vratima kod vozačkog mjesta, izvukao suprugu povrijeđenog muškarca napolje, i bacio je na asfalt. Prilikom udarca glavom o pod, ženi je polomljeno ili okrnjeno nekoliko zuba, piše "Blic"

Zatim je drugi Srbin (23) pokrenuo kombi i, prema riječima očevidaca, pokušao da pregazi nesrećnu ženu, u što na sreću nije uspio.

Kada je policija po prijavi šokiranih prolaznika stigla na lice mjesta, situacija je izgledala još šokantnije, piše "Blic"

Naime, do dolaska policije napadač je uspio i da se dokopa sjekire, kojom je nastavio da prijeti porodici koju je napao.

Kriminalistička policija je intervenisala sa čak 12 ekipa, a morali su i da čuvaju svjedoke od napada, piše Blic.

Ženi zašili duboku ranu

U sukobu je ukupno povrijeđeno troje ljudi - s obzirom na to da je i napadač zadobio povrede - od kojih je najteže prošla žena, kojoj je, osim zuba, stradala i ruka na kojoj su ljekari morali da zašiju duboku posjekotinu. Nasilnik je, nakon ukazane pomoći, priveden i određen mu je pritvor. Njegov mlađi saputnik je takođe priveden, ali je nakon provjere identiteta pušten, piše "Blic".

Preporučujemo za Vas