U nedjelju četvrto izdanje "Trofeja prijestonice" u kik-boksu

58 pregleda 0 komentar(a)
Kik-boks klub Lovćen, Foto: Lična arhiva
Kik-boks klub Lovćen, Foto: Lična arhiva
Ažurirano: 26.03.2016. 18:07h

U organizaciji Kik boks kluba “Lovćen”, a pod pokroviteljstvom Prijestonice Cetinje, u nedjelju 27. marta od 14 časova, održaće se “IV Trofej Prijestonice Cetinje” u kik-boksu, prenosi Cetinjski list.

Ilija Vujović, Nikola Ratković, Nikola Prlja, Jovan Martinović, Ilija Perović i Đorđije Mudreša braniće boje “Lovćena” na tradicionalnom turniru, koji će okupiti 60 boraca iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Crne Gore.

Janko Kuzman, trener i direktor Kik-boks kluba “Lovćen” za Radio Cetinje je rekao da, kao i prethodnih godina, očekuje kvalitetne borbe. Mlađi kadeti, juniori i seniori boriće se u low-kick disciplini, a prema njegovim riječima, borbe će trajati tri runde po 2 minuta.

''Borbe su dosta kvalitetne i zbog samog trajanja, svi daju maksimum u te tri runde kako bi što prije došli do pobjede. Takmičari kik-boks kluba Lovćen su potpuno spremni za predstojeći izazov.''

Kuzman je siguran da će i ove godine, kao i na prethodnim turnirima, opravdati očekivanja i kluba i publike.

''Na svim dosadašnjim turnirima smo bili najuspješniji klub sa najvećim brojem pobjeda. Prvi turnir smo organizovali u sali „Njegoš“, naših sedam boraca ostvarilo je šest pobjeda. Na sljedećem turniru, održanom u Sportskom centru, izveli smo pet boraca i ostvarili pet pobjeda. Na prošlogodišnjem takmičenju imali smo pet boraca, a rezultat je bio pet pobjeda i jedan poraz. Nadamo se da ćemo i ove godine ostvariti dobre rezultate'' dodaje Kuzman.

Kik-boks klub "Lovćen", koji ima preko 70 članova svih uzrasta, funkcioniše od 2011. godine. Do sada su borci kluba osvojili titule prvaka na Balkanskim, ali i na Evropskim kupovima.

Bonus video: