Viši sud: Pogledan snimak ubistva Aleksandra Petrovića

Na video snimku se vidi kako Kljajević prolazi svojim dvorištem... Petrović je optuženom okrenut leđima i razgovara telefonom. U narednom kadru vidi se kako optuženi brzim korakom prelazi u dvorište komšije i sa razdaljine od nekoliko metara ispaljuje dva hica u pravcu Petrovića, a zatim užurbano odlazi
179 pregleda 1 komentar(a)
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 25.03.2016. 20:04h

U sudnici podgoričkog Višeg suda juče je prikazan snimak na kome se vidi trenutak kada je Željko M. Kljajević ubio komšiju Aleksandra Petrovića u kotorskom naselju Škaljari 2015. godine.

Optuženi je sudiji Predragu Tabašu kazao da je Petrović gotovo istovremeno pokušavao da dohvati pištolj.

Na video snimku se vidi kako Kljajević prolazi svojim dvorištem... Petrović je optuženom okrenut leđima i razgovara telefonom. U narednom kadru vidi se kako optuženi brzim korakom prelazi u dvorište komšije i sa razdaljine od nekoliko metara ispaljuje dva hica u pravcu Petrovića, a zatim užurbano odlazi...

“Petrović se prislanja na zid i hvata se za branik od auta. Ja tvrdim da pokušava da dohvati pištolj“, kazao je Kljajević.

Kljajević je na početku odbrane izjavio da nije kriv za ubistvo Petrovića i objasnio da je u njega ispalio više hitaca, jer je već deset godina psihički bio rastrojen i maltretiran od njega i njegovog oca.

Bonus video: