Sutomore: Maloljetnici uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i opljačkali sugrađanina

Inspektori su pronašli i uhapsilii Đorđija Šukovića (22) kojeg je CB Podgorica potraživao zbog sumnje da je počinio više razbojništava u Podgorici
114 pregleda 7 komentar(a)
Sutomore, Foto: Facebook
Sutomore, Foto: Facebook
Ažurirano: 25.03.2016. 12:59h

Maloljetnici iz Sutomora, L.Đ. , N.Š. i D.B. svi rođeni 1999. godine, uhapšeni su jutros u akciji barske policije zbog sumnje da su u 24. marta u 19 sati kod Crvenog krsta u Sutomoru počinili krivično djelo razbojništvo na štetu Darija Krešića iz tog mjesta.

Krešić je policiji prijavio da su ga kod "limenke" napala dva maskirana lica uz prijetnju pištoljem, kojim su mu potom nanijeli povrede po glavi, strgli mu sa vrata zlatni lančič vrijedan oko 200 eura i pobjegli.

"Prilikom hapšenja, kod maloljetnika su pronađeni pištolj starter i majice korišćene za maskiranje, a lančić nije pronađen. Maloljetnici koji do sada nisu bili evidentirani kao počinioci krivičnih djela, zadržani su u CB Bar, a danas će u toku dana uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužiocu u Podgorici. Treći uhapšeni maloljetnik se tereti da je izrežirao napad na Krešića, sa kojim se inače poznaje", rečeno je nezvanično "Vijestima" u barskoj policiji.

Prema istim navodima, Krešić je zbog povreda zatražio ljekarsku pomoć i rana na glavi mu je ušivena. U istoj akciji, inspektori su pronašli i uhapsilii Đorđija Šukovića (22) kojeg je CB Podgorica potraživao zbog sumnje da je počinio više razbojništava u Podgorici.

Ovo je sedmo rasvijetljeno razbojništvo u Baru od ukupno osam počinjenih u posljednjih mjesec i po dan, a službenici CB Bar rade na rješavanju pljačke butika "Kidsland" počinjene 22. marta, kada je maskirani razbojnik oteo pazar od 1.270 eura.

Iz krugova bliskih istražnim organima, "Vijestima" je skrenuta pažnja na zabrinjavajući podatak da su svih sedam riješenih slučajeva počinile različite grupe, te da je među njima više maloljetnika i lica koja do sada nisu bila u policijskim evidencijama.

Bonus video: