Opet izgorio automobil u Baru

Barska Služba zaštite je o požaru obaviještena oko 03:00 i na lice mjesta uputila jedno vozilo sa tri vatrogasca koji su brzo ugasili vatru, ali, „Audi“ je pretprio veliku štetu na prednjem dijelu, a „reno“ manja oštećenja
86 pregleda 13 komentar(a)
auto uviđaj, Foto: Radomir Petrić
auto uviđaj, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 23.03.2016. 13:17h

Jutros u 03: 00 u Borskoj ulici u Makedonskom naselju došlo je do požara na vozilu marke “Audi A4” bez registarskih oznaka, u vlasništvu Milenka Đurovića iz Bara.

"Požar je izbio i na vozilu marke“ Renault Senic” bez registarskih oznaka, u vlasništvu S.R, a uzrok požara znaće se nakon nalaza i mišljenja vještaka protivpožarne struke-kazala je za „Vijesti“ portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Irena Rajković.

Barska Služba zaštite je o požaru obaviještena oko 03:00 i na lice mjesta uputila jedno vozilo sa tri vatrogasca koji su brzo ugasili vatru, ali, „Audi“ je pretprio veliku štetu na prednjem dijelu, a „reno“ manja oštećenja.

Ovo je zvanično treći slučaj izbijanja požara na automobilu u barskoj opštini od prvog januara 2016, desetog februara, takođe u Makedonskom naselju zapaljen je automobil “Smart” u vlasništvu Baranina Duška Stamatovića, a plamen je oštetio i susjedni “Fiat punto“.

Prvi slučaj se desio 26. januara oko 02:00 u Sutomoru, kada je izgorio BMW mještanina Božidara Gvozdenovića.

Bonus video: