Herceg Novi: Stanovi ruskih državljana na meti lopova

Saobraćajna policija je u februaru u krađi zatekla V.D. iz Bijele koji je iz Montefarmove apoteke u tom mjestu pokušao da ukrade 150 eura...
3 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.03.2016. 11:12h

Hercegnovski Centar bezbjednosti je od početka godine riješio 22 slučaja teške krađe u stambenim, ugostiteljskim, trgovačkim i zdravstvenim objektima zbog čega je sedam osoba procesuirano.

Saobraćajna policija je u februaru u krađi zatekla V.D. iz Bijele koji je iz Montefarmove apoteke u tom mjestu pokušao da ukrade 150 eura. Narednog dana uhapšen je i predat tužiocu i njegov saučesnik T.S.

Stanovi ruskih državljana koji na području Herceg Novog žive povremeno, bili su česta meta lopova. Tako je M.D. državljanin BiH je iz kuće ruskog državljanina G.A. u Igalu ukrao LCD televizor, laptop, play station, DVD i alkoholna pića u vrijednosti od oko 2.500 eura. M.D. je uhapšen, a pronađene stvari biće vraćene vlasniku kada se vrati u Crnu Goru.

Lopov V.N. provalio je u kuću u Baošićima takođe ruske državljanke N.T. i ukrao nakit vrijedan oko 3.000 eura. Lice V.N je provalilo u dva stana ruskih državljana G.V. i R.I u Bijeloj, ali ništa iz njih nije odneseno.

Bonus video: