VRIJEDI LI RIZIKA?

Mikrobiolozi kažu da su ovo četiri najgora mjesta za seks

Svlačionica u teretani možda zvuči uzbudljivo, a često smo takvu akciju gledali i u raznim filmovima i serijama, ali prije svega, radi se o savršeno toplom i vlažnom okruženju za razvoj bakterija. Većina ne bi pomislila ni da hoda bosa po svlačionici, a kamoli da izloži neke druge dijelove bakterijama iz teretane
6 komentar(a)
seks, Foto: Shutterstock
seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2019. 19:41h

Ponekad treba odoljeti želji iz zdravstvenih razloga. Evo nekih mjesta koja su, prema mišljenju mikrobiologa, loš izbor za seks.

1. Svlačionica u teretani

Svlačionica u teretani možda zvuči uzbudljivo, a često smo takvu akciju gledali i u raznim filmovima i serijama, ali prije svega, radi se o savršeno toplom i vlažnom okruženju za razvoj bakterija. Većina ne bi pomislila ni da hoda bosa po svlačionici, a kamoli da izloži neke druge dijelove bakterijama iz teretane.

2. Bioskop

Ako ljepljivi podovi nisu dovoljno upozorenje, nadamo se da će ovo biti. Naime, seks u bioskopu i napetost koju on donosi, mogu biti itekako uzbudljivi, ali činjenica je da se sjedišta i rukohvati ne peru toliko redovno, da biste rizikovali zdravlje, kada se svjetla ugase.

3. Parkovi

Jesi li ikada vidjela kako se oprema na igralištima čisti? Upravo to! Klice gripa i raznih prehlada, ali i ljudske i životinjske fekalije, sastavni su dio parkova, što je dovoljno da odoliš želji.

4. Plaža

Zahvaljujući raznom smeću, kanalizaciji i izmetu ptica, plaže su prilično gadna površina za seks, iako može zvučati kao vrlo romantično mjesto. A tu su i razne bube...

Index.hr