Tuča u Mojkovcu: Muškarac preminuo od uboda nožem

I napadač i stradali su iz mojkovačkog naselja Rudnica i, prema navodima sagovornika "Vijesti", nije poznato da su od ranije bili u sukobu, kao ni šta je bio povod današnje svađe
256 pregleda 0 komentar(a)
Škorpion Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Škorpion Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 22.03.2016. 17:16h

Milan Pejović (29) preminuo je od posljedica povreda zadobijenih danas u tuči koja se danas dogodila u ugostiteljskom objektu Škorpion u Mojkovcu, kada je na njega nasrnuo sugrađanin Rajko Adžić (44).

Mojkovačni su prethodno u lokalu "Škorpion" započeli svađu, nakon koje je Adžić potegao nož i nanio više ubodnih rana Pejoviću.

I napadač i stradali su iz mojkovačkog naselja Rudnica i, prema navodima sagovornika "Vijesti", nije poznato da su od ranije bili u sukobu, kao ni šta je bio povod današnje svađe.

Iz policije je saopšteno da je Adžić, nedugo nakon prijave događaja, uhapšen zbog sumnje da je, na štetu sugrađanina Milana Pejovića (29), počinio krivično djelo ubistvo.

"Danas oko 12.30 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Mojkovcu, došlo je do međusobne svađe i fizičkog kontakta između R.A. i M.P. Nakon svađe i fizičkog kontakta, ova dva lica ušla su u unutrašnjost lokala, gdje je R.A, sumnja se, zadao nožem ubodne rane u predjelu grudi i leđa M.P.

O događaju je obaviješten Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji je rukovodio uviđajem na mjestu događaja. Nakon obavljenog uviđaja, nadležni tužilac je djelo kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni Adžić je odmah po prijavi lišen slobode i on se nalazi u prostorijama OB Mojkovac odakle će uz krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo, biti priveden VDT na dalju nadležnost.

Pejović je transportovan ka Urgentnom bloku Kliničkog centra u Podgorici sa povredama opasnim po život, ali je tokom puta preminuo.

Bonus video: