NISU IMALI SUDSKI NALOG?

Policija oduzela vozilo Podgoričaninu: Blindirani “audi“ težak za pauk

“Audi ” je ostao blokiran na parkingu ispred policije, nakon što su bezuspješno pokušavali da ga pomjere
974 pregleda 35 komentar(a)
Audi, policija, Foto: Zoran Đurić
Audi, policija, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.03.2016. 06:55h

Policija je oduzela juče blindirani “audi A-8” od Podgoričanina Stevana Stamatovića, kako bi provjerili da li je korišćen u izvršenju nekog krivičnog djela.

To je “Vijestima” rečeno iz te institucije i objašnjeno da je Stamatović zaustavljen oko 13 sati.

Navodno, to je učinjeno nakon što su policajci na privatnom vozilu primijetili da ima ugrađena mala rotaciona svjetla - led diode, kakva koriste policijska vozila.

Isti izvor rekao je da je Podgoričanin tada u pratnji policajaca krenuo ka zgardi Centra bezbjednosti i automobil parkirao nadomak te zgrade.

Inspektorima je tražio sudski nalog za privremeno oduzimanje vozila, koji oni navodno nijesu imali.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da mu policija nije pokazala nalog, ali da su službenim vozilima blokirali njegov automobil kada je krenuo da se odveze.

Stamatović je nakon toga zaključao “audi” i otišao.

Po nalogu policije dva pauka Komunalne službe pokušala su da premjeste blindirani automobil iza zgrade Centra bezbjednosti, ali zbog težine vozila nijesu mogli da ga podignu.

“Audi” je juče ostao blokiran na parkingu ispred podgoričke policije.

Stamatović se u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

Izvor “Vijesti” tvrdi da je blizak sa članovima škaljarskog kriminalnog klana, na čijem su čelu Kotorani Jovan i Igor Vukotić i Igor Dedović.

Isti sagovornik tvrdi da je saslušavan u istrazi o podmetanju eksploziva ispod automobila sugrađanina Milana Vujotića u februaru prošle godine.

Vujotiću je tada u razornoj eksploziji u potpunosti uništen blinidrani “audi A-8”, koji je takođe imao rotaciona svjetla.