"Gugi komerc": Savić nije založio jahtu

Iz firme “Gugi komerc” reagovali na tekst “Gugi založio jahtu da bi uzeo kredit”, koji je objavljen u “Vijestima” u subotu
437 pregleda 14 komentar(a)
Branislav Gugi Savić, Foto: Vuk Lajović
Branislav Gugi Savić, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 21.03.2016. 19:20h

Iz firme “ Gugi komerc” kazali su juče da vlasnik te firme Branislav Gugi Savić nije založio jahtu “Helen” da bi dobio kredit kod jedne od crnogorskih banaka.

Iz te firme reagovali su na tekst “Gugi založio jahtu da bi uzeo kredit”, koji je objavljen u “Vijestima” 19. marta.

“Samo u cilju objektivnog informisanja javnosti, privredno društvo ’ Gugi commerce’ d.o.o Budva, obraća se ovim reagovanjem na naprijed navedeni tekst.

Mi zaposleni u privrednom društvu ’ Gugi commerce’ reagujemo, zato što su netačni navodi da je osnivač i vlasnik našeg društva g-din dipl. ecc Branislav Savić, potpisao bilo kakav kredit u februaru mjesecu.

Zapravo, odgovorno tvrdimo da u tom periodu nije potpisao nijedan ugovor koji bi mu omogućio realizaciju bilo kog kredita, a pogotovu ne za jahtu. Ovo ističemo iz razloga što je jahta ’Helena’ vlasništvo našeg društva, što znači da jedino vlasnik može istom da raspolaže i istu da opterećuje.

Zapravo, iz naprijed navedenog, svaki čitalac, a što nam je i cilj, može jasno da zaključi da je netačno da je Savić sakupljao ’keš’ prije hapšenja. Neshvatljivo je da autor teksta javno navodi šta je aktuelni svjedok saradnik u iskazu pred tužiocem tvrdio.

Zato se zaposleni u privrednom društvu ’ Gugi commerce’ d.o.o pitaju, da li je postupak pred nadležnim tužilaštvom tajan.

Na kraju, zaposleni u privrednom društvu ’ Gugi commerce’ d.o.o Budva, uz saradnju sa angažovanim advokatima, a sve na osnovu dokaza koje posjedujemo, čeka postupak dokazivanja nepostojanja krivice, po svim osnovama koje g-din (Vuk) Lajović i dnevne novine ’Vijesti’ tako često nabrajaju. Zato samo budite objektivni”, piše u reagovanju Savićeve firme, koje je juče proslijedila Tatjana Rakočević-Krdžić.

Odgovor novinara u sjutrašnjem broju “Vijesti”.

Bonus video: