Promocija knjige Olje Knežević u Tivtu

"Gospođa Blek" drugi je roman Olje Knežević, u kojem se autorka bavi pitanjem poricanja neželjenog identiteta žene i borbom za pronalaženje njenog pravog identiteta, dok pokušava da pomiri razlike između života u Crnoj Gori i Londonu
158 pregleda 7 komentar(a)
Olja Knežević, Foto: Zoran Đurić
Olja Knežević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.03.2016. 17:40h

Promocija bestselera „Gospođa Black“ Olje Knežević i druženje sa autorkom biće održano u četvrtak 24. marta sa početkom u 18.30 časova u Library Bar-u hotela Regent Porto Montenegro.

Na književnoj večeri koja je zamišljena kao razgovor sa autorkom hit romana „Londonske priče juga“ i „Milena i druge društvene reforme“ govoriće i pisci Balša Brković i Dragana Tripković.

"Gospođa Blek" drugi je roman Olje Knežević, u kojem se autorka bavi pitanjem poricanja neželjenog identiteta žene i borbom za pronalaženje njenog pravog identiteta, dok pokušava da pomiri razlike između života u Crnoj Gori i Londonu.

Autorka je rođena u Podgorici, a školovala se u Sjedinjenim Američkim Državama, u Beogradu i Londonu. Danas živi na relaciji Zagreb – London i aktivno se bavi pisanjem. Njen prvi roman „Milena i druge društvene reforme“ izdat je 2011. godine u Crnoj Gori.

Promocija knjige u Library Bar-u organizovana je uz podršku Porto Montenegra i hotela Regent i dio je dinamičnog martovskog kalendara dešavanja u Regent-u.

Bonus video: