Bez granica: Otkrijte ko je prvi "preletač" na crnogorskoj političkoj sceni

U magazinu Bez granica možete pogledati i niz reportaža od kojih izdvajamao pogled sa margina posjete princa Čarlsa Crnoj Gori kao i priču o raspletu a moguće i novom zapletu krize u rudniku boksita gdje tri grupe nezadovoljnika, od radnika, preko bivših radnika do penzionera te rudarske firme nikako da dođu do pravde...
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 21.03.2016. 12:11h

Magazin Bez granica u večerašnjem izdanju otkriva ko je prvi „preletač“ na crnogorskoj političkoj sceni? Tim povodom gost magazina je Rifat Vesković, prvi potpredsjednik nekadašnje Stranke demokratske akcije, bivši politički zatvorenik, bivši pomoćnik ministra i jedan od nekada ključnih ličnosti političkog života Crne Gore, danas poreznik pred otkazom u lokalnoj upravi Bijelog Polja, koji ne ide na svoj, inače redovno plaćan, posao već čitav niz godina.

Pored tog slikovitog iskustva, u magazinu Bez granica možete pogledati i niz reportaža od kojih izdvajamao pogled sa margina posjete princa Čarlsa Crnoj Gori kao i priču o raspletu a moguće i novom zapletu krize u rudniku boksita gdje tri grupe nezadovoljnika, od radnika, preko bivših radnika do penzionera te rudarske firme nikako da dođu do pravde...

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nijesu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, poneđeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: