KAŽE DA GA LAŽNO OPTUŽUJU ZA 890.000 EURA

Mujović: Marović "igra" protiv Katnića

“Kazao je da će biti interesantno tek kada izađe iz pritvora i da će tada progovoriti o svemu”, rekao je advokat Mujovića
112 pregleda 26 komentar(a)
Vesko Mujović, Foto: Instagram
Vesko Mujović, Foto: Instagram
Ažurirano: 19.03.2016. 09:39h

Veselin Mujović tvrdi da nije uzeo ni cent od Svetozara Marovića i uhapšenog političara optužuje da je plasirao tu priču kako bi kompromitovao Specijalno tužilaštvo.

To je “Vijestima” sinoć rekao njegov branilac, advokat Miloš Vuksanović.

“Kazao je da će biti interesantno tek kada izađe iz pritvora i da će tada progovoriti o svemu”, rekao je advokat.

Mujoviću je prekjuče Osnovni sud produžio pritvor, nakon što je osumnjičen da je od Marovića na prevaru uzeo 890.000 eura, kako bi navodno podmitio tužioce i Budvaninu olakšao položaj u tužilačkim istragama o višemilionskim malverzacijama u Budvi.

Vuksanović je potvrdio informaciju koju su “Vijesti” dobile - da je njegov klijent u pritvoru prestao da uzima obaveznu medicinsku terapiju.

“Tačno je da je prestao da uzima terapiju, zbog hajke onih koji su ga lažno prijavili, tužilaštva i suda. Rekao je da neće uzimati terapiju dok ne izađe na slobodu”.

Branilac Marovića, advokat Zdravko Begović prije tri dana saopštio je da “ozbiljno razmišljaju” da tuže Mujovića i sudskim putem povrate pare koje su dali biznismenu.

Nakon Mujovićevog hapšenja, došlo je do skandala kada je utvrđeno da je u policiji neko ukrao dio dokaza uzetih iz kuće osumnjičenog za prevaru.

Po nalogu Specijalnog tužilaštva tada su uhapšeni inspektori Nikola Terzić i Dalibor Medojević, a iz policije su odgovorili da je to učinjeno bez osnova i dokaza. Indirektno su optužili glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da radi protiv menadžmenta Uprave policije.

Takvo “ponašanje” policije osudila je gotovo cjelokupna javnost.

Inspektori su pušteni da se brane sa slobode.

Preporučujemo za Vas