Vlasnik konobe na Tunjevu negira navode policije: U "Sveri" nije bilo tuče i otmice

Vlasnik "Svere" navodi da njegova porodica ne poznaje žrtve ni počinice događaja i tvrdi da se od 7. februara do danas u njegovom ugostiteljskom objektu nije dogodilo ništa slično događajima opisanim u jučerašnjem saopštenju Uprave policije
469 pregleda 5 komentar(a)
konoba Svera, Foto: Facebook
konoba Svera, Foto: Facebook
Ažurirano: 17.03.2016. 11:41h

Vlasnik "Svere", Boško Radulović, negirao je navode policije da se u tom ugostiteljskom objektu u Tunjevu desio bilo kakav događaj povezan sa otmicom Vasilija Ljumovića (23) iz Podgorice, odnosno fizičkim napadom na R.M, koji se, prema policijkom saopštenju, desio u "Sveri".

Nikšićka policija juče je Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijela krivičnu prijavu protiv Nikole Raičevića (19) i Sava Radulovića (20) iz tog grada, zbog osnova sumnje da su na štetu Ljumovića iz Podgorice počinili krivično djelo otmica, kao krivično djelo prinuda na štetu B.R. i O.M. iz Podgorice.

Iz Uprave policije juče je saopšteno da se krivičnom prijavom Raduloviću na teret stavlja i krivično djelo laka tjelesna povreda, počinjena na štetu R.M. iz Podgorice.

"Naime, V.Lj. i R.M. su, 07. februara 2016. godine, Centru bezbjednosti Nikšić prijavili da su ih istog dana oko 01,30 časova, dok su se zajedno nalazili u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Tunjevo, fizički napala njima nepoznata lica, te da su nakon toga ova lica V.Lj. na silu strpala u prtljažnik njima nepoznatog vozila i odvezla ga na njemu nepoznatu lokaciju", kazali su iz Uprave policije.

Iz policije su, pored ostalog, naveli da se sumnja da su Raičević i Radulović, istog dana oko 01,00 čas, "prilikom ulaska u ugostiteljski objekat "Sfera" u mjestu Tunjevo, prvo fizički napali R.M, pri čemu mu je Radulović zadao više udaraca nogama u predjelu glave i tijela, usljed čega je R.M. zadobio lake tjelesne povrede".

Vlasnik "Svere" navodi da njegova porodica ne poznaje žrtve ni počinice događaja i tvrdi da se od 7. februara do danas u njegovom ugostiteljskom objektu nije dogodilo ništa slično događajima opisanim u jučerašnjem saopštenju Uprave policije.

Bonus video: