ZANIMLJIVE REPORTAŽE IZ CRNE GORE

Pogledajte magazin "Bez granica" sa Seadom Sadikovićem

Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti
313 pregleda 1 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 04.04.2019. 19:48h

Magazin "Bez granica" otkriva ključ političkih dešavanja u prelomnoj i izbornoj godini koja će, sasvim izvjesno, odrediti budućnost demokratskih procesa u Crnoj Gori.

Pogledajte emisiju koja je večeras emitovana na kanalu TV Vijesti: 

Induktivnom istraživačkom metodom, koju stručna javnost u svijetu već prepoznaje kao "Aproksimativnu teoriju kukuljske demokratije", biće pomjerene granice saznanja o društvenim procesima iz ugla dugotrajnog opstanka na vlasti.

Nakon pojave Makijavelija na prelazu između petnaestog i šesnaestog vijeka, te Orvelovog djela s početka dvadesetog vijeka, reportaža magazina Bez granica iz sela Kukulje, snimana od početka 21. vijeka do danas, a koja traje samo petnaest minuta, bez imalo glorifikacije, svjetsko je čudo koje razotkriva sve nepoznanice u metodama vladanja, otkriva najdugotrajnije vlasti u Evropi i po mnogo čemu jedinstvene pojave u svijetu – "Kukuljske demokratije".

Pored toga, u magazinu možete pogledati i druge zanimljive reportaže iz Crne Gore, a izdvojimo priču o kontraverznom vlasništvu zemlje u Malesiji koja je vijekovima bila „komuna“ bratstva iz Vuksanlekića, priču o čovjeku koji je pobijedio dva kancera kao i reportažu o razglednicama sa motivima ljubavi...

Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.