Akcija "Kanal": Tri Podgoričanina osumnjičena za dilovanje heroina

U okviru ove akcije ranije su uhapšeni i tužiocu procesuirana još dva lica, I.Dž. i N.R, od kojih je oduzeta veća količina heroina
70 pregleda 10 komentar(a)
heroin, Foto: Shutterstock.com
heroin, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 14.03.2016. 09:02h

U okviru akcije "Kanal" nadležnom tužiocu danas su podnešene krivične prijave protiv Filipa Radulovića (29), Gorana Grdinića (40) i Miloša Vlahovića (22) iz Podgorice, zbog sumnje da su se bavili nabavkom i uličnom prodajom heroina u Podgorici, saopšteno je iz Upvae policije.

U okviru ove akcije ranije su uhapšeni i tužiocu procesuirana još dva lica, I.Dž. i N.R, od kojih je oduzeta veća količina heroina.

"Policajci su danas, u nastavku akcije pretresli stanove i drugih prostorija F.R, G.G. i M.V. u Podgorici i pronašli i oduzeli više mobilnih telefona i SIM kartica za koje se sumnja da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela. U prethodnom periodu je, u vezi sa ovom akcijom, na području Glavnog grada oduzeta veća količina heroina i određena količina marihuane", piše u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se F.R, G.G. i M.V. u dužem periodu bavili nabavkom i stavljanjem u promet heroina na području Podgorice.

"Krivična prijava protiv ova tri lica, zbog osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, je procesuirana u redovnom postupku", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: