Bez granica: Priča o čovjeku koji je pobjedio dvostruku smrt

Izdvajamo priču o kontraverznom vlasništvu zemlje u Malesiji koja je vijekovima bila „komuna“ bratstva iz Vuksanlekića, priču o čovjeku koji je pobijedio dva kancera kao i reportažu o razglednicama sa motivima ljubavi...
110 pregleda 2 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 14.03.2016. 12:10h

Novinarskom analizom, kakva do sada nije viđena u regionu ali i šire, magazin Bez granica otkriva ključ političkih dešavanja u prelomnoj i izbornoj godini koja će, sasvim izvjesno, odrediti budućnost demokratskih procesa u Crnoj Gori.

I ne samo to: Induktivnom istraživačkom metodom, koju stručna javnost u svijetu već prepoznaje kao "Aproksimativnu teoriju kukuljske demokratije", koju premijerno otkrivamo večeras u 20 časova na TV Vijesti, a koja će biti jedna od glavnih tema u narednom periodu, i u teoriji moderne svjetske politikologije, što ističe autor projekta i urednik magazina Sead Sadiković, biće pomjerene granice saznanja o društvenim procesima iz ugla dugotrajnog opstanka na vlasti.

Nakon pojave Makijavelija na prelazu između petnaestog i šesnaestog vijeka, te Orvelovog djela s početka dvadesetog vijeka, reportaža magazina Bez granica iz sela Kukulje, snimana od početka 21. vijeka do danas, a koja traje samo petnaest minuta, bez imalo glorifikacije, svjetsko je čudo koje razotkriva sve nepoznanice u metodama vladanja, otkriva najdugotrajnije vlasti u Evropi i po mnogo čemu jedinstvene pojave u svijetu – "Kukuljske demokratije".

Pored toga, u magazinu možete pogledati i druge zanimljive reportaže iz Crne Gore, a izdvojimo priču o kontraverznom vlasništvu zemlje u Malesiji koja je vijekovima bila „komuna“ bratstva iz Vuksanlekića, priču o čovjeku koji je pobijedio dva kancera kao i reportažu o razglednicama sa motivima ljubavi...

Ne propustite ni ovaj, po mnogo čemu, istorijski magazin Bez granica.

Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: