U “POLU” PRONAĐEN NJEMAC G. N.

Identifikovan zapaljeni leš

Istraga, međutim, nije završena jer se čekaju i nalazi forenzičara koji bi trebalo da rasvijetle kako je zapaljen automobil u kom je G. N. pronađen
94 pregleda 31 komentar(a)
Dolovi, Foto: Vijesti
Dolovi, Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.03.2016. 07:33h

Ugljenisano tijelo pronađeno prije dva dana u podlovćenskom zaseoku Dolovi, najvjerovatnije je Njemačkog državljanina G. N., starog 35 godina.

To su “Vijestima” nezvanično saopštili iz Uprave policije.

Iz te institucije pojasnili su da preliminarni nalazi obdukcije govore da njemački državljanin nije ubijen.

“Nakon obdukcije utvrđeno je da nema tragova nasilja i da se, preliminarno, radi o zadesnoj smrti ili samoubistvu”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Drugi izvor tvrdi daje uzrok smrti ugušenje dimom.

Istraga, međutim, nije završena jer se čekaju i nalazi forenzičara koji bi trebalo da rasvijetle kako je zapaljen automobil u kom je G. N. pronađen.

Čuvari Nacionalnog parka “Lovćen” pronašli su u subotu oko 14 časova leš u zapaljenom “polu” njemačkih registarskih oznaka. Ugljenisano tijelo pronađeno je u ležećem položaju - na leđima, sa glavom okrenutom ka vratima vozača. Ruke muškarca bile su u polusavijenom položaju. Obdukcija je pokazala da na tijelu nema tragova nasilja.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” iz policije, “polo” je 5. marta ušao u Crnu Goru na graničnom prelazu Debeli brijeg. Evidentirano je da se tada u automobilu nalazila jedna osoba. Inspektori su izuzeli snimke video nadzora u

NP “Lovćen”, koji će im biti od koristi samo ako je “polo” ušao u nacionalni park iz pravca Cetinja. Istražitelji, ipak, ne isključuju mogućnost da je taj automobil do sela Dolovi došao iz pravca Kotora, koji nije pokriven video nadzorom.