Dino Merlin i Aerodrom za najluđi provod u Budvi

Zvijezda regiona, Dino Merlin, je posebno pohvalio Budvu kao turističku destinaciju
4154 pregleda 0 komentar(a)
Merlin u Budvi, Foto: Info biro
Merlin u Budvi, Foto: Info biro

Jubilarni 20. doček na trgu ispred budvanskog Starog grada započeo je uz Jack Lupino and Leftover, a zatim su publiku raspjevali "Aerodrom" jedan od najpoznatijih bendova Jugoslavije i Dino Merlin.

Jurica Pađen kaže da je čekao poziv iz Budve:

"Očekivanja su kao i uvijek, da se publika dobro zabavi zajedno sa nama. U principu, nije da se hvalim, ali naše pjesme jako dobro prolaze na ovakvoj vrsti skupova, ali i na manjim događanjima. Uvijek smo imali želju dati svoj doprinos, pridružiti se, odsvirati tu novu godinu u Budvi i evo ove godine smo došli na red".

Zvijezda regiona, Dino Merlin, je posebno pohvalio Budvu kao turističku destinaciju:

"Budva je posebna destinacija i zbilja to mislim, to nije kurtoazija, zato što nekako pratim taj razvoj i evo tu smo vrlo, vrlo često. Nevjerovatno koliko je sve to otišlo u jednom dobrom kontekstu u jednom dobrom pravcu. To je jedna svjetska destinacija gdje je zbilja prestižno i čast svirati za novu godinu. Evo ovo mi je treći put i zbilja sam počastvovan tim. Prošle godine smo bili u Dubrovniku, one tamo u Sarajevu, a one ispred u Budvi, znači tako je blizu i nekako osjećam odgovornost zato što sam relativno često tu i ljudima morate uvijek dati malo više od onog prije, jer to je prirodna ljudskog postojanja".

Detalj iz BudveDetalj iz Budve

Program se nastavlja i danas. Počinje u 13h sa koncertom klasične muzike i naravno nastavlja se naveče sa nastupima grupa Partibrejkersi i Van Gogh.

Bonus video: