POTRAGA U ROŽAJAMA BEZ REZULTATA

Tijelo dječaka ni ronioci nijesu našli

Izvođenje brojnih dokaza moglo bi da dovede u pitanje izjave porodilje i majke, tvrdi izvor “Vijesti”
54 pregleda 9 komentar(a)
Rožaje, čedomorstvo, Foto: Aida Skorupan
Rožaje, čedomorstvo, Foto: Aida Skorupan
Ažurirano: 12.03.2016. 08:03h

Ni četvrti dan potrage za novorođenčetom koje je studentkinja S.B. (24) iz Rožaja navodno bacila u rijeku, nije dao rezultate.

Za lešom muške bebe juče su, po nalogu tužilaštva, u koritu Ibarčanske rijeke tragali i ronioci MUP-a, ali su uspjeli da pronađu samo torbu u kojoj je, navodno, bačena u rijeku.

Izvor iz istrage kazao je “Vijestima“ da je u toku i izvođenje brojnih dokaza koji bi mogli da dovedu u pitanje ranije date izjave porodilje i njene majke u policiji i tužilaštvu.

“S.B. koja se porodila u porodičnoj kući tvrdila je da je novorođenče bilo mrtvo, te da je njegov leš umotala u bijelo ćebe i bacila u nabujalu rijeku. Porodilja je dan ranije bila na kontroli kod svog ginekologa, kada je utvrđeno da je beba u odličnom stanju. U cilju istrage, ne možemo saopštavati detalje, ali mnoge stvari ukazuju da S. B. nije rekla cijelu istinu“, rekao je izvor “Vijesti“.

Tužilac Armin Selmanović odredio je prodilji u srijedu pritvor od 72 sata, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo. Ona se nalazi u beranskoj bolnici, pod policijskim nadzorom.

Preporučujemo za Vas