Šta da radite kad dijete ima ispade bijesa ?

Poklanjamo i ulaznice za bioskop Cineplexx u TC "Delta City".
113 pregleda 2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 09.03.2016. 14:16h

U Roditeljskom kutku u Bojama jutra u četvrtak, 10. marta, govorimo o nervozi i bijesnim ispadima kod djece. Gošća će biti Marijana Ivančević, psihološkinja.

Nakon dva mjeseca kašnjenja, počela je gradnja druge biciklističe staze u Podgorici. Staza će ići od brda Gorice do Zabjela, a prvu fazu koridora od bulevara Srđana Aleksića do brda Gorica, doniraće kineska kompanija CRBC. Vrijednost donacije je 130 hiljada eura, a očekuje se da će staza biti otvorena 1. maja.

Od ove godine, mladi u Crnoj Gori imaju novu šansu da ostvare svoje ideje, dođu do znanja i dobiju početni kapital za pokretanje vlastitog biznisa. Nagrada za društvene promjene – Social Impact Award koja se već godinama dodjeljuje širom Evrope, od ove godine čeka i mlade iz Crne Gore koji imaju ideje za društvene biznise.

U susret praznicima teatra (20.mart Svjetski dan pozorišta za djecu, 21. mart Svjetski dan lutkarstva i 27. mart Svjetski dan pozorišta), Gradsko pozorište Podgorica koje kontinuirano igra žanrovski raznovrsne produkcije kako na Dramskoj, tako na Lutkarskoj i Večernjoj sceni, prirediće svojoj publici jednu sedmicu u martu u kojoj će zainteresovani imati priliku da isprate šest izabranih predstava sa njihovog repertoara sa popustom na ulaznice od 20 posto. Dora Jerina Žugić će u Bojama jutra saopštiti detalje.

Ekipa Studentskog doma iz Podgorice šampion je ovogodišnjeg izdanja Studentske lige Crne Gore u futsalu. Šta nam to novo pripremaju studenti, saznajte sjutra u jutarnje programu.

Glavne naslove dnevne štampe, komentarisaće Ačeksandar Perović iz NVO Ozon.

Zanimljivosti iz svijeta, sportske aktuelnosti, kao i presjek dešavanja sa muzičke scene dio su svakodnevnih priča koje možete pratiti svakog radnog dana od 07h do 09:30h na kanalu Televizije Vijesti.

Poklanjamo i ulaznice za bioskop Cineplexx u TC "Delta City".

Bonus video: