Preminuo cetinjski automobilista Ivan Kapa

"Ivan je bio jedan od najboljih automobilista iz mladje garde u Crnoj Gori. Ostaće upamćen kao veoma skroman i odličan momak, koji je uvijek bio spreman da pomogne kolegama iz svoje klase i u popravci auta ili u nekom savjetu", kaže veteran automobilizma iz prijestonice Mirko Kapisoda
186 pregleda 27 komentar(a)
nesreća, auto trka, Foto: Čitalac "Vijesti"
nesreća, auto trka, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 09.03.2016. 10:56h

Cetinjski automobilista Ivan Kapa preminuo je jutros oko 7 sati i 30 minuta u Beogradu od posljedica udesa na prošlogodišnjoj Međunarodnoj brdskoj auto trci na Lovćenu, koja je 12. jula održana pod nazivom Memorijal Franja Kunčera, javio je Radio Crne Gore.

Kapa ja nakon udesa u posljednjoj krivini i izlijetanja sa staze, kada je stradao i jedan gledalac, bio u komi.

Kapa je rođen 26. marta 1980. godine na Cetinju, gdje je 2007. počeo da vozi auto trke. Naredne 2008. godine bio je državni šampion sa Jugom u grupi N. Od 2009. vozio je jaču klasu Jugo Hibrid i 2010. i 2011. bio je vicešampion Crne Gore.

"Ivan je bio jedan od najboljih automobilista iz mladje garde u Crnoj Gori. Ostaće upamćen kao veoma skroman i odličan momak, koji je uvijek bio spreman da pomogne kolegama iz svoje klase i u popravci auta ili u nekom savjetu", kaže veteran automobilizma iz prijestonice Mirko Kapisoda.

Datum sahrane Ivana Kape biće naknadno objavljen.

Bonus video: