Podgorica: Uhapšeni osumnjičeni za pljačku benzinske pumpe

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo
90 pregleda 7 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.03.2016. 15:13h

Podgorička policija uhapsila je S.G. (18), M.I. (17), i M.M. (20) iz Podgorice zbog sumnje da su iz benzinske pumpe "IK Real 2" u Podgorici ukrali 190 eura.

"Razbojništvo su, kako se sumnja, osumnjičeni počinili 6. marta ove godine oko 23.30 časova, kada su maskirani, uz prijetnju nožem i bejzbol palicom, od radnika benzinske pumpe M.I. ukrali dio pazara u iznosu od oko 190 eura. Policija je uhapsila osumnjičene 10-ak minuta nakon razbojništva. Kod njih je pronađen i novac za koji se sumnja da je ukraden iz benzinske pumpe a koji će biti vraćen vlasniku", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo.

"Prilikom izvršenja razbojništva radnik M.I. je zadobio lakše tjelesne povrede i njemu je medicinska pomoć ukazana u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore. Osumnjičeni su, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, privedeni nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: