Izložba Vesne Sušić u Bečićima

Na izložbi Vesna Sušić će se predstaviti sa 16 slika većeg formata, rađenih u tehnici ulje na platnu, a izložbu će otvoriti njen nikšićki kolega, poznati crnogorski slikar Mišo Vemić
1 komentar(a)
Vesna Sušić, Foto: Vesna Sušić
Vesna Sušić, Foto: Vesna Sušić
Ažurirano: 04.03.2016. 18:59h

Samostalnom izložbom akademske slikarke Vesne Sušić iz Nikšića u galeriji hotela “Queen of Montenegro” u Bečićima večeras, u 20 sati, zvanično će početi, ovogodišnja likovna sezona u ovoj prestižnoj galeriji.

Na izložbi Vesna Sušić će se predstaviti sa 16 slika većeg formata, rađenih u tehnici ulje na platnu, a izložbu će otvoriti njen nikšićki kolega, poznati crnogorski slikar Mišo Vemić.

Kako je saopštio rukovodilac galerije “Queen”, novinar i publicista Ranko Pavićević, do kraja godine, ljubitelji umjetnosti i veliki broj turista, biće u prilici da vide 14 samostalnih i dvije kolektive izložbe slika, a biće organizovana i tradicionalna XII Međunarodna likovna kolonija.

Tokom sezone, svoje radove će izlagati Sanja Raonić, Mirsad Đurđević, Vesna Begović, Nikola Radović, Slavenko Rakočević iz Podgorice, Jovan Milošević sa Cetinja, Slobodan-Bobo Slovinić iz Budve, Jovan Karadžić i Marija Vemić iz Nikšića, Maja Jurić iz Zrenjanina i drugi, kazao je pored ostalog Ranko Pavićević.

Bonus video: