Barska policija rasvijetlila razbojništvo

Iz Uprave policije kazali su da je razbojništvo u ovom marketu počinjeno 03. marta 2016. godine oko 12,20 časova, kada je uz prijetnju nožem od radnice otuđen pazar u iznosu od 230 eura
0 komentar(a)
Lopov, obijanje, Foto: Shutterstock
Lopov, obijanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.03.2016. 16:50h

Službenici barske policije juče su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo počinjeno u marketu ,,Šušanj Trade 2” u Baru i zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo uhapsili M.Š. (29) iz Bara.

"Posebnim izvještajem obuhvaćen je i J.G. (32) iz Podgorice, koji se sumnjiči da je zajedno sa M.Š. počinio ovo krivično djelo", kazali su iz Uprave policije.

Iz Uprave policije kazali su da je razbojništvo u ovom marketu počinjeno 03. marta 2016. godine oko 12,20 časova, kada je uz prijetnju nožem od radnice otuđen pazar u iznosu od 230 eura.

"Službenici CB Bar su odmah po prijavi o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru i preduzeli mjere i radnje koje su veoma brzo dovele do identifikovanja osumnjičenih lica i lišenja slobode jednog od njih. Osumnjičeni M.Š. je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok je J.G. u bjekstvu i za njim se intenzivno traga", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: