Bar: U domu učenika nađeni noževi, boksevi...

U analizi učešća maloljetnika u vršenju krivičnih djela u Baru došlo se do podataka da je i jedan dio učenika smještenih u domu „učestvovao u teškim krivičnim djelima kao što su razbojništva, teške krađe i narušavanje javnog reda i mira“
277 pregleda 10 komentar(a)
Dom učenika, Foto: Radomi Petrić
Dom učenika, Foto: Radomi Petrić
Ažurirano: 01.03.2016. 15:12h

U sklopu stalne akcije „Mladost“, barska policija je jutros oko šest sati ušla u barski dom učenika i obavila pretres prostorija, tokom kojeg su pronađeni i oduzeti noževi, boksevi, kao i šrafcigeri,kliješta za obijanje i kapa „fantomka“.

Prema nezvaničnim navodima iz policije, u analizi učešća maloljetnika u vršenju krivičnih djela u Baru došlo se do podataka da je i jedan dio učenika smještenih u domu „učestvovao u teškim krivičnim djelima kao što su razbojništva, teške krađe i narušavanje javnog reda i mira“.

"Sa svim tim podacima obratili smo se tužilaštvu i postupili po naredbi sudije za istrage. U pretresu smo u sobama kod punoljetnih i maloljetnih lica pronašli nekoliko komada hladnog oružja i opremu koja se koristi prilikom krađa. Od svih lica su uzete izjave i o tome je upoznat nadležni tuđžlac, koji će se izjasniti o elementima bića krivičnog djela," rečeno je „Vijestima“.

Bonus video: