Ispovijest Budvanke: "Tukao me je zet koga sam hranila"

“Napao me je bivši zet koga sam godinama hranila. Glava mi je razbijena, imam frakturu rebara, povrede su po cijelom tijelu...”, rekla je “Vijestima” Budvanka
432 pregleda 10 komentar(a)
ruke, žena,, Foto: Shutterstock
ruke, žena,, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.02.2016. 17:47h

Budvanka Lj.J. kaže da se još oporavlja od teških povreda, nakon što ju je bivši zet Dražen Delević (27) sa tri prijatelja brutalno pretukao i ukrao 2.000 eura.

“Te večeri oko 19.45 časova išla sam na posao, putem kojim 14 godina idem kroz naselje Golubovina. Da neko ne pomisli da sam bogatašica, držim tezgu i nosim novac sa sobom, jer sam se bojala da neko ne obije stan, pošto se to nerijetko dešava. Dok sam prolazila blizu maslinjaka kroz naselje, osjetila sam jak udarac u glavu i više se ničega ne sjećam. Zaskočili su me sa leđa i udarili. Probudila sam se u lokvi krvi. Nikoga nije bilo da mi pomogne. Sama sam se podigla i jedva došla do stana, odakle sam pozvala policiju”, ispričala je “Vijestima” Budvanka.

Policajci su iste večeri uhapsili Delevića, dok su ostali napadači pobjegli.

Policija sumnja da je Delević znao da njegova tašta nosi sa sobom novac i kuda ide na posao...

Povrijeđena je rekla da ne sumnja da je njen bivši zet organizovao tu grupu, ali da je razočarana što svi akteri još nijesu uhapšeni.

“Ni do danas nije otkriven identitet dvojice napadača, a jedan je u bjekstvu. Napao me je bivši zet koga sam godinama hranila. Glava mi je razbijena, imam frakturu rebara, povrede su po cijelom tijelu”, navela je ona.

Nakon svega, kaže da je više nego ljuta na odnos nadležnih prema položaju i tretmana slabijeg pola.

“To što sam preživjela, ni najvećem neprijatelju ne bih poželjela. Zamislite četiri muškarca koji tuku ženu, koja nema ni 60 kilograma. Pitam se zašto se povodom ovog slučaja niko nije oglasio. Nije se oglasio ni ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović. Toga dana, kada sam napadnuta, bio je u posjeti opštini Budva i lijepo su pričali o tome kako su prava žena na visokom novu. Tražim od njega i da on utiče da se pronađu oni koji su me napali i da sa lijepih riječi pređe na djela i zaista počnu da se bave zaštitom žena”, rekla je Lj. J.

Inspektori budvnske kriminalističke policije identifikovali su još jednog napadača - Beranca J. M. ( 36) zvanog Zeče, koji izmiče policijskoj potjeri. Nadležni kažu da još utvrđuju identitet preostala dva napadača.

Delević je nakon saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda, upućen u spuški Istražni zatvor.

Na teret mu se stavlja krivična djela - razbojništvo i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Bonus video: