Barani osumnjičeni za krađu skutera

"Vrijednost skutera je 4.000 eura, i on je prodat u Podgorici za 500 eura. Skuter je pronađen i vraćen vlasniku", naveli su iz barske policije
398 pregleda 2 komentar(a)
skuter, Foto: Privatna arhiva
skuter, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.02.2016. 16:15h

Barska policija rasvijetlila je krađu vodenog skutera “Jamaha" koji je u noći između 09. i 10. februara ukraden Igoru Vujoviću iz dvorišta njegove porodične kuće u naselju Polje.

Za krivično djelo teška krađa osumnjičeni su Barani Marko Perčobić (26) i Dejan Rolović (30), dok je za krivično djelo prikrivanje osumnjičen Petar Čobrenović (27), takođe iz Bara.

"Ova lica su zadržana u prostorijama CB Bar po nalogu zamjenika osnovnog državnog tužioca. Vrijednost skutera je 4.000 eura, i on je prodat u Podgorici za 500 eura. Skuter je pronađen i vraćen vlasniku", naveli su iz barske policije.

Prema njihovim navodima, inspektori kriminalističke policije su u sklopu akcije “Mladost” u Polju obavili i kontrolu “u objektu bez dozvole za rad, gdje su se iznajmljivale i igrale video-igrice”, u kojem su zatekli dva pakovanja marihuane.

"Kao vlasnik droge prijavio se N.B (17), poznati po izvršenju krivičnih djela sa više lica koja operišu po naselju Polje. U toku je provjera da li su uređaji za igre ukradeni. Objekat koji su iznajmili dva maloljetna lica, zatvoren je do dobijanja dozvola za rad, protiv N.B. će inspektori za suzbijanje droga podnijeti prekršajnu prijavu, a o svemu je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca Radovan Đurišić", ističu iz policije.

Bonus video: