Zaradio Dnevnicu sa crtežima kraj srca

Djeca su ga prepoznala sa druženja iz Škole u prirodi, gotovo ne vjerujući da je baš on njihov cjelodnevni drug, koji će svojim zalaganjem stati na put nekim njihovim nevoljama.
252 pregleda 0 komentar(a)
Žabac, Foto: Fabrika ideja
Žabac, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 24.02.2016. 09:34h

U dvanaestoj epizodi emisije Dnevnica, koja se emituje u srijedu 24. februara u 20 sati na televiziji Vijesti, gost i "radnik" je Žarko Stanišić Žabac, dječji animator.

U porodici za koju je radio najprije je unio ogromnu radost, ohrabrujući osmjeh i neizgovorenu potvrdu da oni kojima pomoć treba nijesu sami.

Troje su ga djece prepoznala sa druženja iz Škole u prirodi, gotovo ne vjerujući da je baš on njihov cjelodnevni drug, koji će svojim zalaganjem stati na put nekim njihovim nevoljama.

A Žarko, srca otvorenog onako kako to samo mogu imati ljudi koji rade za djecu, opravdao je sva očekivanja. I više od toga.

Njegovo srce je tog dana bilo "zaštićeno" sa dva crteža koja je ujutro dobio na poklon i nosio ih na svim zadacima okačene o košulju, kao amajliju i kao podsjećanje na motiv zbog kog radi. I letio je...sa zadatka na zadatak. Sa istim osmjehom i nesmanjenim entuzijazmom.

Na koji je način mobilisao mnogo ljudi, izazvao pažnju gdje god se pojavio, pretrčao pola grada i iskazao neke od svojih nevjerovatnih talenata, gledajte večeras u 20 sati, samo na televiziji Vijesti.

Bonus video: