Druženje Radeta Šerbedžije i čitalaca 7. marta u Podgorici

Milena Jovović, marketing menadžer u Novoj knjizi, najavila je Šerbedžijin koncert koji će biti priređen u CNP-u, 8. marta u 20 sati, a karte će moći da se kupe u Gradskoj knjižari na Trgu Republike po cijeni od 20 eura
0 komentar(a)
Nova knjiga press, Foto: Zoran Đurić
Nova knjiga press, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.02.2016. 17:42h

Promocija dopunjenog izdanja knjige "Do posljednjeg daha" Radeta Šerbedžije, u izdanju Nove knjige iz Podgorice, biće održano u Gradskoj knjižari 7. marta, a narednog dana proslavljeni glumac održaće koncert na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta, najavili su iz Nove knjige na konferenciji za medije u Gradskoj knjižari.

"Povod dolaska Radeta Šerbedžije u Crnu Goru je objavljivanje drugog dopunjenog izdanja knjige 'Do posljednjeg daha' u izdanju Nove knjige iz Podgorice. Knjiga je izazvala veliko interesovanje u regionu, a tako je bilo i u Crnoj Gori. Upravo činjenica da je i dalje aktuelna i tražena bio je povod da objavimo drugo dopunjeno izdanje. U pitanju je djelo autobiografskih zapisa u kojima pisac piše o događajima i ljudima koji su presudno uticali na njegov život i umjetničku karijeru. Posebno su dramatični oni segmenti u kojima on govori o ranim devedesetim godinama, kada se na Balkanu mnogo toga dešavalo, a kada se on nije svrstao ni na jednu stranu što je dovelo do toga da bude odbačen od svih... 'Do posljednjeg daha' je knjiga koja objedinjuje strast mladića i mudrost zrelog čovjeka naviknutog na mnoge nepravde, iskušenja i probleme. Sa književne tačke gledišta ovo je izuzetno zanimljiva knjiga, prije svega, jer je odlikuje vrhunsko umijeće pripovijedanja što je svrstava u red najboljih autobiografija sa ovih prostora", kazao je urednik u Novoj knjizi Goran Radojičić.

Promocija, druženje sa čitaocima i potpisivanje knjige, biće održano u Gradskoj knjižari 7. marta u 19 sati.

Milena Jovović, marketing menadžer u Novoj knjizi, najavila je Šerbedžijin koncert koji će biti priređen u CNP-u, 8. marta u 20 sati, a karte će moći da se kupe u Gradskoj knjižari na Trgu Republike po cijeni od 20 eura.

Koncert organizuje izdavačka kuća Nova knjiga pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.

Bonus video: