Uprava policije: Intenzivno radimo na rasvjetljavanju ubistva Matovića

Beživotno tijelo Matovića je juče, oko 11.10 časova, zatečeno u putničkom motornom vozilu marke "Audi" u mjestu Đenovići u Herceg Novom
131 pregleda 6 komentar(a)
Radovan Matović, Foto: Facebook
Radovan Matović, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.02.2016. 17:05h

Hercegnovska policija, u saradni sa službenicima Sektora kriminalističke policije i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzima intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ubistva Radovana Matovića iz tog grada, saopšteno je iz Uprave policije.

Beživotno tijelo Matovića je juče, oko 11.10 časova, zatečeno u putničkom motornom vozilu marke "Audi" u mjestu Đenovići u Herceg Novom.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac, a na licu mjesta je izvršen uviđaj. Uviđajem su kod Matovića konstantovane dvije ustrelne rane u predjelu glave.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je djelo kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo.

Po nalogu tužioca, tijelo Matovića je transportovano na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici radi vršenja obdukcije.

Policijski službenici intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja i identifikovanju počinioca ovog krivičnog djela, navodi se u saopšteno Uprave policije.

Bonus video: