Budva: Umalo pretučen folk pjevač Aco Pejović

Više sagovornika "Vijesti" tvrde da je Bulatović nakon kraće prepirke nasrnuo na Pejovića
1032 pregleda 65 komentar(a)
Aco pejović, Ljubo Bulatović, Foto: YouTube
Aco pejović, Ljubo Bulatović, Foto: YouTube
Ažurirano: 22.02.2016. 10:17h

Popularni folk pjevač Aco Pejović umalo je pretučen u jednom budvanskom gril restoranu, u noći između petka i subote.

U restoran na zaobilaznici pjevač je došao sa društvom nakon nastupa u noćnom klubu "Opera" na Jazu.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", u tom lokalu već je bio Bjelopoljac Ljubo Bulatović, koji je prethodno na Jazu slušao Pejovića.

Pjevač i njegovi prijatelji pridružili su se Bulatoviću i njegovom društvu, a nedugo nakon toga došlo je do čarke između Pejovića i Bjelopoljca.

Više sagovornika "Vijesti" tvrde da je Bulatović nakon kraće prepirke nasrnuo na Pejovića.

Navodno, došlo je i do fizičkog kontakta između Bjelopoljca nastanjenog u Budvi i Pejovića, prije nego što ih je jedan od vlasnika lokala u kom su bili razdvojio. U tom restoranu "Vijestima" je potvrđeno da je došlo do čarke između Bulatovića i Pejovića.

"Društvo za stolom jedva je uspjelo da obuzda razjarenog Bulatovića, koji se zalijetao i na Pejovićevog prijatelja i na još jednog muškarca", kazao je sagovornik "Vijesti".

Taj incident nije prijavljen budvanskoj policiji, ali izvori "Vijesti" tvrde da postoji snimak Bulatovićevog obračuna sa pjevačem. Bulatović je sinoć novinarima negirao da se sukobio sa pjevačem, tvrdeći da incidenta nije bilo.

Pjevač Pejović kazao je juče “Vijestima”: “Neprijatnost je doživio čovjek koji je stajao pored mene, ne ja”. Bjelopoljac, koji je navodno napao Pejovića, od ranije je poznat Budvanskoj policji. Prije par godina oni su protiv njega i njegovog brata Milana Bulatovića podnijeli krivične prijave zbog naslilničkog ponašanja, jer su pretukli Budvanina Balšu Lazovića.

Lazović, ali i njegovi sugrađani Boško Grujičić i Mladen Pavićević tada su napadnuti u kafe baru „Berkovići“ na ulazu u Budvu, a njihovo brutalno prebijanje zabilježile su kamere.

Bonus video: