Ragbisti Arsenala pozvali navijače da ih podrže na meču protiv Partizana

U narednom periodu uz podršku generalnog sponzora Porto Montenegra, planirano je učešće na međunarodnom turniru u olmipijskoj verziji ragbija 7 u italijanskom gradu Rovereto. Domaćin ovog turnira je klug Lagaria, koji je prošle godine bio gost u Tivtu
2 komentar(a)
Arsenal, Foto: Ragbi klub Arsenal
Arsenal, Foto: Ragbi klub Arsenal
Ažurirano: 17.02.2016. 15:17h

Ragbi Klub Arsenal Porto Montenegro iz Tivta igraće u subotu prijateljsku utakmicu sa ekipom Partizana iz Beograda. Utakmica će se igrati na stadionu FK Sloga u Radovićima sa početkom u 14 časova.

Iz Arsenala su pozvali sve ljubitelje ragbija i sporta da dođu i posmatraju prijateljski revijalni meč sa jednom od najboljih klubova u regionu.

Ovo će biti druga prijateljska utakmica ova dva kluba. U prvom susretu iz oktobra 2013. godine, koji je odigran u Nikšiću, slavili su Beograđani rezultatom 43:19, tako da će ovo biti prilika ekipi Arsenala da se revanšira pred domaćom publikom.

"Očekujem da ćemo i na ovoj utakmici, kao i uvijek do sada, imati podršku publike koja će imati priliku da prisustvuje jednoj veoma kvalitetnoj ragbi utakmici i da se uvjeri koliko je ovaj novi i sve popularniji sport u Crnoj Gori napredovao za kratko vrijeme", kazao je predsjednik Arsenala Igor Adžaip.

U narednom periodu uz podršku generalnog sponzora Porto Montenegra, planirano je učešće na međunarodnom turniru u olmipijskoj verziji ragbija 7 u italijanskom gradu Rovereto. Domaćin ovog turnira je klug Lagaria, koji je prošle godine bio gost u Tivtu.

Nakon toga klub nastavlja rad sa mlađim kategorijama i započetim projektima za razvoj i promociju ragbija u Tivtu i Boki.

Crnogorske ragbiste očekuju i obaveze u evropskih kupovima u maju i junu.

Bonus video: