Razbojništva u Tivtu i Kotoru: Dvoje uhapšenih za jednim se traga

"Tivatska policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv B.K. (23) iz Banja Luke, sa boravištem u Tivtu, zbog sumnje da je u sportskoj kladionici "Volcano" u Tivtu počinio razbojništvo"
147 pregleda 2 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.02.2016. 16:40h

Kotorska i tivatska policija rasvijetile su dva razbojništvo, po jedno počinjeno u ova dva grada, i procesuirali tri lica, dva koja su osumnjičena za razbojništvo i jedno osumnjičeno za prikrivanje krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

"Tivatska policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv B.K. (23) iz Banja Luke, sa boravištem u Tivtu, zbog sumnje da je u sportskoj kladionici "Volcano" u Tivtu počinio razbojništvo. On je, kako se sumnja, 10. februara 2016. godine, maskiran i uz prijetnju pištoljem, od radnice kladionice ukrao oko 1.500 eura pazara, a zatim pobjegao. Ovo lice se nalazi u bjekstvu i za njim se traga, dok je K.Đ. (20) iz Tivta, osumnjičena za krivično djelo prikrivanje u vezi sa ovim razbojništvom, uhapšena i uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su kotorski policajci juče, uz poseban izvještaj, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru priveli S.D. (32) iz Cetinja, zbog osnova sumnje da je u sportskoj kladionici "Hemingway" u Kotoru počinio razbojništvo.

"Njega su uhapsili cetinjski policajci u saradnji sa kotorskim. Sumnja se da je S.D, 26. februara 2015. godine, djelimično maskiran i uz prijetnju nožem, od radnika kladionice ukrao 105 eura pazara i mobilni telefon. Tivatska policija je zatim, identifikovala S.D. i za njim je raspisana potraga po kojoj je i uhapšen", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: