Šta su febrilne konvulzije ili „komišioni“?

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra...
98 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 14.02.2016. 15:49h

U ponedeljak ,15. februara u okviru rubrike “Savjeti ljekara” u Bojama jutra na TV Vijesti, pedijtar – epileptolog dr Jelica Stanišić objasniće šta su febrilni napadi. Stanišić će odgovarati I na pitanja gledalaca.

Nevladina organizacija Green Home, pozvala je gradjane I poslanike Skupštine Crne Gore da se javno izjasne protiv istraživanja I proizvodnje nafte I gasa iz podmorja.Izvršna direktorica NVO Green Home Nataša Kovačević, biće gošća jutarnjeg programa.

Nekoliko diplomiranih filmadžija iz Nikšića, predvođeni Obradom Nenezićem, Ivanom Zirojevićem i Darkom Musićem, osnovali su produkcijsku kuću „Frontmen“ za potrebe snimanja dugometražnog filma „Osmijeh za Mariju Mihailovič“ i prijavili se na konkurs Ministarstva kulture za sufinansiranje kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2016.godini.Direktorica filma Milica Nikolić gošća Boja jutra.

Ciklus filmova posvećen češkom glumcu, scenaristi i reditelju Milošu Formanu biće organizovan u okviru filmskog programa Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“ od 15. do 18.februara, u sali DODEST.

Glavne sportske aktuelnosti komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: