Iz kladionice u Rožajama ukradeno 1.500 eura

Na snimcima sa sigurnosnih kamera, koji su predati rožajskoj policiji, se vidi kako u objekat ulazi osoba sa fantomkom na glavi, naoružana pištoljem i pajserom
152 pregleda 0 komentar(a)
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.02.2016. 14:48h

Naoružani napadač upao je juče oko četiri sata ujutru u poslovnicu kladionice "Kajot" odakle je odnio preko 1.500 eura.

Na snimcima sa sigurnosnih kamera, koji su predati rožajskoj policiji, se vidi kako u objekat ulazi osoba sa fantomkom na glavi, naoružana pištoljem i pajserom.

U lokalu se u tom trenutku nalazio radnik E.S., u kojeg je razbojnik uperio pištolj, nakon čega mu je ovaj predao 1.543,50 eura.

Slučaj je prijavljen policiji iz koje su saopštili da intenzivno rade na rasvjetljavaju slučaja. Tokom jučeraščnjeg dana u policiju je privedeno više osoba na informativni razgovor.

Vlasnici "Kajota" su istakli da je ovo treća pljačka istog lokala, koji se nalazi u centru Rožaja.

"Jedna nije rasvijetljena, a u drugoj su počinioci otkriveni i blago kažnjeni. Zamjeramo što je u tom slučaju, iako dokazi upućuju da se radilo o naoružanoj osobi, djelo kvalifikovano kao teška krađa, a ne kao oružana pljačka, zbog čega je i kazna bila niža", rekao je jedan od vlasnika.

On smatra da se na takav način daje podsticaj da se krađe ponavljaju.

"Iz tog razloga apelujemo na nadležne da pravovremeno i sinhronizovano djeluju kako bi zaštitili radnike i imovinu "Kajota"", poručili su iz te kladionice.

Bonus video: