Uhapšeni razbojnici koji su opljačkali Francu

"Sva trojica počinilaca su priznali u potpunosti izvršenje djela i oni su po nalogu državne tuziteljke Irene Rajković zadržani u prostorijama CB Bar do saslušanja u tužilaštvu. Krivično djelo je kvalifikovano kao razbojništvo, a nijedan od počinilaca do sada nije bio evidentiran da je imao prekršaje ili počinjena krivična djela", rečeno je “Vijestima“ nezvanično u barskoj policiji
105 pregleda 5 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.02.2016. 14:13h

Barska policija uhapsila je Barane Adnana Rujovića (25), Edina Čolakovića (25) i Faruka Johu (24) koje tereti da su su maskirani upali u market Franca u ulici Maršala Tita 25. januara, neposredno pred zatvaranje u 21:55 i upotrebom sile prema radnicima oteli kasu sa pazarom od 1.025 eura, nakon čega su pobjegli.

"Sva trojica počinilaca su priznali u potpunosti izvršenje djela i oni su po nalogu državne tuziteljke Irene Rajković zadržani u prostorijama CB Bar do saslušanja u tužilaštvu. Krivično djelo je kvalifikovano kao razbojništvo, a nijedan od počinilaca do sada nije bio evidentiran da je imao prekršaje ili počinjena krivična djela", rečeno je “Vijestima“ nezvanično u barskoj policiji.

Prema istim navodima, kasa iz France je pronađena, a ovo je četvrto rasvijetljeno razbojništvo u Baru za prethodnih sedam dana.

"Rezultati su uslijedili nakon dobro sprovedenog operativnog rada na terenu i pojačanog prisustva policajaca, naročito u civilu, u noćnim satima, za što građani u brojnim kontaktima imaju samo riječi hvale", dodali su iz policije.

Bonus video: