Salve smijeha na premijeri

“Teški su uslovi za ovakve produkcije, ali sam baš zadovoljan jer sve što smo htjeli smo i uradili. Sigurno da ima prostora da ovo sve napreduje, ali to ćemo popraviti u drugoj sezoni“, istakao je za “Vijesti” jedan od glavnih junaka, Mišo Obradović.
25 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2016. 22:09h

Prvi crnogorski sitkom “Dojč caffe” imaće televizijsku premijeru u subotu,13.februara, na Javnom serivisu, a prvu epizodu večeras su imali priliku da vide pripadnici sedme sile, glumci, sponzori, svi koji su učestvovali u stvaranju serije.

Na mjestu na kojem je sve počelo, u lokalu “Elit” gdje je snimljena prva klapa, okupio se veliki broj ljubitelja dobrog humora kako bi prvi vidjeli na čemu je ekipa glumaca radila tokom ljeta i jeseni prošle godine. Sudeći po reakcijama i salvama smijeha koje je kod njih izazivala gotovo svaka scena, “Dojč caffe” će svakako biti jedna od omiljenih serija u narednom periodu.

Nakon premijere zadovoljni su bili svi, među kojima i Mišo Obradović, jedan od glavnih junaka.

“Teški su uslovi za ovakve produkcije, ali sam baš zadovoljan jer sve što smo htjeli smo i uradili. Sigurno da ima prostora da ovo sve napreduje i da se neke stvari koriguju, ali to ćemo popraviti u drugoj sezoni“, istakao je za Vijesti Obradović.

Njegovom liku se publika na premijeri najviše smijala, a on obećava da će tokom prvog serijala i ostatak ekipe imati momente koje će ljubitelji serije pamtiti.

On u “Dojč caffeu” igra Mihe The Mana, a upravo “O Man” često u seriji izgovara, pa se nada da će to biti prva riječ za koju će se publika uhvatiti.

“Mislim da će Man biti neki refren. To nas uči i iskustvo iz drugih sitkoma da prvo za šta se ljudi hvataju su u pravo te takve riječi, a to je dobro jer to znači da se priča o seriji i da je gledana”, smatra on.

Reakcijom publike zadovoljan je i glavni producen i nosioc jedne od vodećih uloga u seriji Dušan Kovačević koji je imao zadatak da obezbijedi finansije za "Dojč caffe", a upravo zahvaljujući njegovom radu i trudu, ovaj serijal biće nastavljen. “U početku je bilo teško, ali su sponzori odmah osjetili da ovaj projekat ima potencijala, tako da mi za drugu sezonu imamo dobar dio pripremljenog budžeta”, otrkio je izvršni producent projekta Ivan Đurović. Kompletna ekipa očekuje da će 16 epizoda, koliko su pripremili za prvi serijal, publika brzo zavoljeti, pa će već u aprilu početi da snimaju novih 16 epizoda.

Galerija

Bonus video: