Uhapšen Bjelopoljac osumnjičen za ucjenu

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.V, od 3. do 8. febuara 2016. godine, S.V. iz Berana upućivao anonimne SMS poruke u kojima je prijetio da će objaviti i poslati njegovoj porodici određeni materijal koji bi škodio njegovom ugledu ukoliko mu ovo lice ne preda iznos od 1.000 eura", saopšteno je iz Uprave policije
76 pregleda 12 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.02.2016. 14:37h

Bjelopoljac Eldin Vreva (22) uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično djelo ucjena.

Vreva je osumnjičen da je ucjenjivao S. V. iz Berana.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.V, od 3. do 8. febuara 2016. godine, S.V. iz Berana upućivao anonimne SMS poruke u kojima je prijetio da će objaviti i poslati njegovoj porodici određeni materijal koji bi škodio njegovom ugledu ukoliko mu ovo lice ne preda iznos od 1.000 eura. S.V. je ovo prijavio Centru bezbjednosti Berane, a inspektori su o svemu obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, po čijim su nalozima potom postupali", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je beranska policija u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja, u koordinaciji sa tužiocem, juče uhapsila E.V. i to nakon što je sa dogovorene lokacije u Bijelom Polju preuzeo dio novca od ucjene.

"Inspektori su prethodnih dana, tokom postupanja po prijavi, obezbijedili i druge dokaze koji ukazuju na osnov sumnje da je E.V. počinio ovo krivično djelo. E.V. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: