Bez granica: Prokletstvo Beransela u selu Ruišta

Pored toga tu je i priča o Kolašinu, gdje Vlast crnogorske opozicije zajedno sa Socijaldemokratskom partijom po mišljenju mnogih predstavlja prototip neke buduće crnogorske državne vlasti.
118 pregleda 0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.02.2016. 18:36h

Prokletstvo Beransela, a šta drugo može biti, misao je koja se neminovno javlja danas, kada stanovnici Ruišta pored Berana najavljuju blokadu puta ka novoj deponiji otpada u tom gradu.

To je jedna u nizu reportaža u magazinu Bez granica na TV Vijesti u kojoj donosimo i priče o mimozi, eksploziji na Viru, problemima sa zagađenjima u Crnoj Gori ali i o neobičnosti trenutka da dok se više stotina porodica vraća iz Njemačke nakon neuspjelog traženja azila, nekoliko desetina mlađih, uglavnom Rožajaca, na sasvim legalan način upravo planira odlazak u tu zapadnoevropsku zemlju.

Pored toga tu je i priča o Kolašinu, gdje Vlast crnogorske opozicije zajedno sa Socijaldemokratskom partijom po mišljenju mnogih predstavlja prototip neke buduće crnogorske državne vlasti. O teškoćama koje prate takvu promjenu u magazinu Bez granica večeras u 20 časova razgovaramo i sa predsjednicom opštine Kolašin.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nijesu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: