Čiji je BMW X5 registrovan na Petra Ivanovića?

Inspektori imaju operativne podatke ko je umiješan u paljenje vozila i intenzivno rade na prikupljanju materijalnih tragova
136 pregleda 25 komentar(a)
Zapaljen BMW, Petar Ivanović, Foto: Čitalac "Vijesti"
Zapaljen BMW, Petar Ivanović, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 08.02.2016. 06:43h

Policija intenzivno traga za jednom ili više osoba koje su u subotu rano ujutru zapalile skupocjeni automobil “BMW X5”, koji je registrovan na ime ministra poljoprivrede Petra Ivanovića.

Inspektori imaju operativne podatke ko je umiješan u paljenje vozila i intenzivno rade na prikupljanju materijalnih tragova.

To je juče nezvanično saopšteno iz policije TV Vijesti.

“Riječ je o osobi koja je vrlo dobro upućena ko je sada vlasnik vozila”, ističe sagovornik TV Vijesti iz policije.

Vlasnik vozila je navodno Aleksandar Vujović, koji ga nije preveo na sebe već je auto ostao registrovan na ministra poljoprivrede. Vujović je biznismen koji se između ostalog bavi i prodajom nekretnina. Ivanović je juče saopštio da BMW X5 nije njegov i najavio tužbu protiv dnevnog lista “Vijesti”.

“Odlučno demantujem sve navode... ’Vijesti’ o mom navodnom vlasništvu nad automobilom koji je zapaljen u noći između petka i subote. Nikada nisam bio vlasnik pomenutog automobila, pa samim tim nisam ga mogao ni prodati, ni prijaviti Komisiji za ispitivanje konflikta interesa. Tokom sjutrašnjeg dana podnijeću tužbu protiv ...’Vijesti’ zbog obmanjivanja javnosti i iznošenja neistina”, saopštio je Ivanović. Novinarima “Vijesti” javio se očevidac koji tvrdi da je zapaljeno vozilo “BMW X5” u Ulici Blaža Jovanovića imalo registarske oznake “PG PIPER”. Navodno su te tablice nakon požara, iz za sada nepoznatog razloga, odmah uklonjene.

Nezvanični podaci govore da su ovlašćeni službenici policije i drugih bezbjednosnih organa zabilježili da se radi o vozilu BMW sa registarskim oznakama PG CL 973.

To je juče objavio i dnevni list “Pobjeda”, kome je Vujović rekao da auto nije njegov.

Upravo je vlasnik tih registarskih oznaka ministar Ivanović, što je “Vijestima” potvrđeno iz više izvora.

Policija se juče nije zvanično oglašavala povodom ovog događaja.

Bonus video: