Bar: Uhapšene tri osobe zbog razbojništva

„Đ.Š. (21) iz Bara i S.M. (18) iz Podgorice osumnjičeni su da su u 4. februara, oko 19 sati i 30 minuta, maskirani i uz prijetnju nožem, od radnice minimarketa „Azuro“ u Baru otuđili kasu sa 340 eura pazara“, kaže se u saopštenju
58 pregleda 6 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.02.2016. 17:27h

Barska policija uhapsila je Đ.Š. (21) iz tog grada, Podgoričanina S.M. (18) i R.N. (26) iz Rožaja zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

Kako je saopštneo iz Uprave policije, barska policija rasvijetlila je dva razbojništva - jedno počinjeno u četvrtak, a drugo prije tri dana, i zbog sumnje da su ih počinili uhapsili tri osobe.

„Đ.Š. (21) iz Bara i S.M. (18) iz Podgorice osumnjičeni su da su u 4. februara, oko 19 sati i 30 minuta, maskirani i uz prijetnju nožem, od radnice minimarketa „Azuro“ u Baru otuđili kasu sa 340 eura pazara“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, oni su se zatim, sumnja se, udaljili sa lica mjesta, ali su ih policijski službenici iste večeri oko 21 sat, pronašli i od njih, kako se dodaje, oduzeli 240 EUR za koji se sumnja da potiču iz tog krivičnog djela.

„R.N. (26) iz Rožaja, nastanjen u Baru, je kako se sumnja 2. februara, uz prijetnju šrafcigerom, od radnice prodavnice „Sunce“ uz Baru otuđio 150 eura pazara, a potom se udaljio sa lica mjesta“, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su osumnjičeni identifikovani zahvaljujući efikasnim mjerama i radnjama koje su policijski službenici Centra bezbjednosti iz Bara preduzeli, a koje su u kratkom roku dovele do rasvjetljavanja ta dva krivična djela.

„Osumnjičeni će, uz posebne izvještaje kao dopune krivičnih prijava, biti privedeni nadležnim tužiocima“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: