Slobodanu Boškanu novi ugovor

Odbojkaški savez Crne Gore i selektor naše muške seniorske reprezentacije, Slobodan Boškan, produžili su saradnju na još godinu, uz mogućnost produžetka saradnje za isti period
0 komentar(a)
Slobodan Boškan, Foto: OSCG
Slobodan Boškan, Foto: OSCG
Ažurirano: 04.02.2016. 13:06h

Ono je što je Slobodan Boškan najavio za "Vijesti" kao formalnost, još 15. januara, sada je dobio i zvaničnu formu - Odbojkaški savez Crne Gore i selektor naše muške seniorske reprezentacije produžili su saradnju na još godinu, uz mogućnost produžetka saradnje za isti period.

U prostorijama OSCG ugovor su potpisali predsjednik Saveza Cvetko Pajković i Boškan, koji će ove godine voditi našu najbolju mušku selekciju u Svjetskoj ligi i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i član Predsjedništva OSCG, Nikola Vujačić, inače predsjednik ŽOK Galeb.

"Zadovoljni smo zbog produžetka saradnje sa selektorom Boškanom. U dosadašnjoj dvogodišnjoj saradnji ispisali smo istorijske stranice odbojkaškog sporta u Crnoj Gori - seniori su osvojili zlatnu medalju u Evropskoj ligi i srebrnu medalju u Svjetskoj ligi (trećoj diviziji, prim.a.). U novom ciklusu saradnje nas čeka veliki broj zajedničkih aktivnosti. Imaćemo nastup u Svjetskoj ligi u junu i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u septembru, što će Savez iskoristiti i marketinški, kako bi privukao što više djece da se bave odbojkom", kazao je Cvetko Pajković.

I Boškan je bio zadovoljan ukazanim povjerenjem i nastavkom saradnje sa OSCG.

"Želim da u ovoj trećoj godini zajedničke saradnje nastavimo sa uspješnim rezultatima, kao što je to bilo i u prethodne dvije godine", rekao je selektor Slobodan Boškan nakon potpisivanja ugovora.

Bonus video: